Wij gaan live op elke locatie

U wilt uw bereik van uw evenement vergroten? Dan biedt een livestream een goede uitkomst. Met een livestream vergroot u uw publiek en laat u iedereen onderdeel worden van uw evenement, ook op afstand. Met hoogwaardige apparatuur en de juiste regie voorzien wij u van een perfecte livestream. We helpen u graag in één van onze studio’s of bij u op locatie.

Naast evenementen zoals een congres, webinar of seminar is het ook mogelijk om een uitvaart of bruiloft middels een livestream toegankelijk op afstand. Uw genodigden krijgen van ons een toegangscode en een persoonlijke link waarmee zij live mee kunnen kijken met uw (besloten) evenement. Op deze manier kan niet zomaar iedereen mee kijken. Het gehele evenement zal worden vastgelegd met onze 4K PTZ dome camera’s en met onze on-demand service kan de stream op een later moment nogmaals bekeken worden. Wij werken enkel met de nieuwste technieken en streamen full HD via onze eigen zendmast, zo maken we uw livestream tot een kwalitatief succes.

Webinar

Een webinar is een evenement waarbij alleen online publiek aanwezig is. Op deze manier kan een presentatie op één locatie gegeven worden voor een groot publiek. Door onze interactieve mogelijkheden is het mogelijk om op afstand te communiceren met uw publiek. U kunt uw presentatie geven vanuit één van onze studio’s of bij u op locatie.

Hybrid events

Een hybrid event is zowel een off- als online event. Hierbij is zowel fysiek publiek als online publiek aanwezig. Bij een hybrid event wordt veel gebruik gemaakt van interactie, en is dus tweezijdig. De focus ligt hierbij op de betrokkenheid van het publiek. Zijn een groot bereik en interactie belangrijk bij uw online event? Dan komen wij graag bij u op locatie om het publiek te vergroten doormiddel van een livestream.

Uitvaart

Bij een uitvaart heeft u het liefst al uw geliefden samen bij een waardig afscheid. Helaas is dat in deze tijd niet altijd mogelijk. Op dit moment is het niet toegestaan om meer dan 30 mensen uit te nodigen bij de uitvaart. De kans is groot dat daarom niet iedereen aanwezig kan zijn. Door middel van een livestream kunnen waardevolle vrienden, kennissen of familie op afstand toch deel uitmaken van het afscheid. Wij nemen graag deze eervolle taak op ons met een professionele livestream op locatie.

Bruiloft

Een bruiloft met maximaal 30 gasten heeft zo zijn voordelen, maar toch het liever JA-woord willen delen met al uw vrienden, familie en kennissen? Ook hier helpen wij u graag bij op uw locatie. Wij zullen de gehele ceremonie streamen zodat deze live én op een later moment bekeken kan worden door gasten die niet aanwezig kunnen zijn.

Wij helpen u graag met uw project

MET CREATIEVE IDEEËN, INNOVATIE & VASTBERADENHEID