Eventtechniek

Een geslaagd evenement valt of staat met de juiste techniek. Zo is het juiste licht van enorme waarde voor het creëren van de gewenste sfeer, het geluid moet kraakhelder zijn en met het juiste beeld kunt u uw evenement ondersteunen. Techniek speelt dus een belangrijke rol bij de gehele ervaring van de bezoeker. Wij denken mee met het concept, bereiden voor, dragen zorg voor de techniek en zorgen voor een vlekkeloze op- en afbouw met de benodigde materialen. Ook is het mogelijk de techniek te testen middels een proefopstelling in één van onze studio’s.

Beeld

Beeld kan uw presentatie of evenement extra kracht geven en hiermee de beleving van de bezoekers vergroten. Wij beschikken over LED-schermen van verschillende groottes waarop informatie haarscherp gepresenteerd wordt en voor iedereen goed zichtbaar is. Op het beeld kunnen voorbewerkte video’s afgespeeld worden, maar het is ook mogelijk om een live video af te spelen. Dit kan een goede uitkomst zijn op een evenement met bijvoorbeeld meerdere zalen. Wij regelen de gehele recording, weergave en videoregie en met onze nieuwste technologie zorgen wij dat uw evenement compleet wordt.

Licht

Licht is van enorme waarde op uw evenement en zorgt voor het creëren van de gewenste sfeer en ambiance. Bij het ene evenement hoort andere verlichting dan bij de ander. Denk aan showlicht tot het uitlichten van uw beursstand. Van ontwerp naar uitvoering; met onze ervaring zetten wij een perfect lichtplan voor u neer.

Geluid

Of het nou gaat om een feestelijk of een zakelijk evenement, het geluid moet kraakhelder en zuiver zijn. Geluid heeft op elk evenement een ander doel. Op een seminar is het bijvoorbeeld belangrijk dat iedereen goed en helder verstaanbaar is terwijl het niveau van het geluid meer van belang is op een feestelijk evenement. Met onze Bose surround speakers en de juiste audioregie zorgen wij voor een gelijkmatige verdeling van het geluid door alle ruimtes en stemmen wij alles naadloos op elkaar af.

Decor

Aankleding en decoraties kunnen uw evenement naar een hoger level tillen. Afhankelijk van uw evenement zorgen decoraties voor de juiste sfeer. Wat voor thema u ook in gedachten heeft, wij helpen met het concept en de aankleding van uw evenement.

Wij helpen u graag met uw project

MET CREATIEVE IDEEËN, INNOVATIE & VASTBERADENHEID